concert: Los Bulldozer in Grounds op VRIJDAG 01 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Los Bulldozer in Grounds) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
01 MEI
LOS BULLDOZER 22:00 uur Grounds, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Los Bulldozer
Toegang vvk € 12,50 / aan de deur € 15,-

EXTRA INFORMATIE

Let op! Met een kaartje voor dit concert kan je gratis naar het concert van Escalandrum ‘Piazzolla plays Piazzolla’ dat dezelfde dag (1-5-2020) om 20:00 in Grounds is.

Los Bulldozer klinkt als misschien als een heavy stoner band maar niets is minder waar. Dit trio uit Colombia speelt champeta, een muziekstijl die is ontstaan in het Caribische kustgebied van Colombia.

De champeta wordt gekenmerkt door ritmes die de melodie domineren en zit vol invloeden uit Afrika (soukous, highlife, afrobeat), De Caraïben en natuurlijk Colombia (cumbia, purro). Het geluid van Los Bulldozer is beïnvloed door de ritmes van uiteenlopende artiesten: van Lokassa Ya Mbongo, Ali farka en Bopol Mansiamina tot Nirvana, NIN en Parliament Funkadelic.

Cannibal Dancer is de eerste EP van de band en heeft sterke invloeden van de Congolese Soukous en is perfect om op te dansen. Los Bulldozer heeft ook bijgedragen aan het album African Fabrics van de bekende Duitse DJ Daniel Haaksman.