concert: Bökkers in Hedon op WOENSDAG 29 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Bökkers
    Dauwpop 2015
  • Bökkers
    Dauwpop 2015


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bökkers in Hedon) verplaatst naar woensdag 01 juni 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
29 DEC
BÖKKERS Grote zaal, 20:30 uur Hedon, Zwolle
2021
Hoofdprogramma Bökkers
Concert uitverkocht
Bökkers in Hedon is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Nadat de band vorig jaar bekendmaakt dat de bandleden hun eigen weg zouden inslaan ging zanger Hendrik-Jan direct op zoek naar een nieuwe bezetting. “We zijn klaar om uit de startblokken te schieten! Het spelen van keiharde Rock ’n Roll in tenten, discotheken, op festivals en kermissen vind ik nog steeds één van de mooiste dingen om te doen. Ik wil door met de band, dit is nog lang niet klaar”

Bokkers draait al meer dan tien jaar mee en bracht meerdere albums uit, gezongen in het Salland’s dialect. De band scoorde een Top2000-hit met Iederene Hef Een Reden en is bekend van nummers als Annie Uut De Bochte en Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet. De band speelde honderden shows in het land en speelde ondermeer op Zwarte Cross, Concert at SEA en Paaspop.

Foto's van Bökkers

Foto Bökkers te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Bökkers te Dauwpop 2015 Foto Bökkers te Tuckerville 2017 Foto Bökkers te Dauwpop 2018 Foto Bökkers te Dauwpop 2017 Foto Bökkers te Nirwana Tuinfeest 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 86 foto's van Bökkers

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws