concert: Wouter Harbers in Kasteel De Vanenburg op MAANDAG 30 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Wouter Harbers in Kasteel De Vanenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
30 MRT
WOUTER HARBERS 10:30 uur Kasteel De Vanenburg, Putten
2020
Hoofdprogramma Wouter Harbers
Toegang gratis, collecte

EXTRA INFORMATIE

De mooiste muziek onder het genot van een bakje koffie. Dat is een koffieconcert van pianist Wouter Harbers. Na een drukbezocht eerste seizoen is het vanaf 30 maart weer zover: twee gratis pianoconcerten op elke laatste maandag van de maand.

Elke laatste maandag van de maand, van maart tot en met oktober, geeft Wouter Harbers twee keer een koffieconcert: om 10:30u en om 14:30u. Elke maand klinkt er iets nieuws, want Wouter neemt u mee langs zijn uitgebreide repertoire. Regelmatig nodigt hij een gastmusicus uit, zoals een violist of een fluitiste. Op 30 maart speelt hij tweemaal een soloconcert vol meeslepende muziek uit Moskou.

Benieuwd? Reserveer dan via [email protected] of 06 2676 3338. Het middagconcert van 14:30u op 30 maart is al volgeboekt, maar voor het ochtendconcert van 10:30u zijn er nog een paar plekken. De entree is gratis; bij de uitgang wordt gecollecteerd.