concert: Dry Cleaning in Merleyn op DONDERDAG 29 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dry Cleaning in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
29 OKT
DRY CLEANING 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma Dry Cleaning

EXTRA INFORMATIE

Het geluid van het Zuid-Londense kwartet genaamd Dry Cleaning valt het best te omschrijven als post-punk en new wave pop samengesmeed met een bijgerecht van laaggestemde Americana.

Hoewel ze al jaren goede vrienden zijn, begonnen de bandleden pas na een melige karaoke-sessie geïnspireerd tot het opbouwen van een muzikale samenwerking. Ze namen hun eerste zesnummerige EP, genaamd Sweet Princess, op voordat ze ook maar één live-show hadden gedaan. Maar het resultaat mocht er wezen. De EP is een kaleidoscoop van aaneengeplakte beelden, waar het alledaagse botst met het diepgaande. Vaak begeleid door scherpe, sarcastische teksten. Niet heel veel later werd de live-carrière van de band echt gelanceerd, mede door de release van hun tweede EP ‘Boundary Road Snacks and Drinks’.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws