concert: Dry Cleaning in Rotown

WO.
28 OKT
DRY CLEANING 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Dry Cleaning
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dry Cleaning in Rotown
Tickets Dry Cleaning:
wo 28 okt
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Dry Cleaning is zo’n bandje dat naadloos aansluit bij hoogtijdagen van de postpunk. Dat gezegd hebbende: de Britse band vat even fris de absurditeit van de 21ste eeuw samen. De verknipte noisepop van het kwartet vormt het canvas voor frontvrouw Florence Shaw’s fragmentarische hersenspinsels. Sommige teksten vormen een collage gemaakt van bestaande YouTube-comments, anderen lezen als een soort fanfiction over Meghan Markle.

Shaw’s brein is een soort grabbelton waaruit ze de tragische, banale en grappige observaties haast willekeurig plundert. Live is de band zowel bevreemdend als opwindend om mee te maken: terwijl de band geroutineerd de liedjes eruit stampt staart Shaw verdwaasd voor zich uit als een sekteleider in ballingschap, alsof ze met geesten praat.

Dry Cleaning werd terecht bekroond tot een van de grote uitschieters tijdens Eurosonic: vanavond mogen ze Rotown vakkundig gaan ontregelen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dry Cleaning in Rotown plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe gaan