concert: I Muvrini in C.C. Achterolmen op VRIJDAG 27 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (I Muvrini in C.C. Achterolmen) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
27 MRT
I MUVRINI 20:00 uur C.C. Achterolmen, Maaseik
2020
Hoofdprogramma I Muvrini

EXTRA INFORMATIE

Wereldklasse uit Corsica: I Muvrini, de Corsicaanse vocale groep brengt een bijzondere mix van levenslust, idealisme en een diepgewortelde melancholie.
Opgericht eind jaren ‘70 door de broers Alain en Jean-François Bernardini tekent I Muvrini voor een typische stijl die traditionele muziek combineert met tal van invloeden. Met een onbevangen openheid naar de wereld, kan de groep rekenen op laaiend internationaal succes. Tegelijk blijft Corsica’s beroemdste muzikale exportproduct door de jaren heen trouw aan hun oorspronkelijke visie en brengt nog steeds wonderlijke muziek voor hart én ziel.
Met meer dan 20 studioalbums op de teller en concerten in de grootste zalen van Europa komen de broers Bernardini, vergezeld door hun muzikanten én met een nieuw album ‘Portu in core’, terug op tour.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws