concert: Asking Alexandria in Melkweg op DINSDAG 27 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Asking Alexandria
    Graspop Metal Meeting 2013
    © Tim van Veen
  • Asking Alexandria
    Graspop Metal Meeting 2015
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Asking Alexandria in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
27 OKT
ASKING ALEXANDRIA Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Asking Alexandria

EXTRA INFORMATIE

Asking Alexandria, werd in 2003 in het Engelse York opgericht als screamo metalcoreband door leadgitarist Ben Bruce. Er hebben door de jaren heen de nodige line up wisselingen plaatsgevonden maar sinds een jaar of drie is de originele zanger Worsnop weer terug bij de band en daarmee lijkt de rust wedergekeerd.

Foto's van Asking Alexandria

Foto Asking Alexandria te Jera On Air 2013 Foto Asking Alexandria te Jera On Air 2013 Foto Asking Alexandria te Bullet For My Valentine - 4/6 - TivoliVredenburg Foto Asking Alexandria te Paaspop Schijndel 2017 - Vrijdag Foto Asking Alexandria te Bullet For My Valentine - 4/6 - TivoliVredenburg Foto Asking Alexandria te Bullet For My Valentine - 4/6 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 24 foto's van Asking Alexandria

Gerelateerd nieuws