concert: Nils Frahm in Paradiso op MAANDAG 15 MAART 2021

  • Nils Frahm
    Nils Frahm - 15/02 - AFAS Live
    © Parcifal Werkman
  • Nils Frahm
    Lowlands 2018 - Vrijdag
    © Anne-Marie Kok
MA.
15 MRT
NILS FRAHM Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Nils Frahm
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Nils Frahm in Paradiso
Tickets Nils Frahm:
ma 15 mrt
Paradiso, Amsterdam
€ 34,00

EXTRA INFORMATIE

Nils Frahm is het schoolvoorbeeld van een muzikant die zijn eigen weg koos en daar grandioos succes mee had en heeft. De in Berlijn wonende componist en pianist gebruikt zijn instrument op een onconventionele manier, en mixt het geluid daarvan met elektronica, minimale muziek en ambient.

Zowel liefhebbers van klassiek als pop lopen weg met zijn muziek, en of live-optredens dan plaatsvinden in intieme jazzclubs of in grote festivaltenten doet er niet toe: toehoorders zijn zonder uitzondering muisstil om te genieten van zijn neoklassieke repertoire. Op het podium wordt Frahm omringd door een grote variatie aan instrumenten, waarmee hij elke bezoeker als het ware een kijkje in zijn studio geeft. Het resultaat is een adembenemend en betoverend concert, elke keer weer.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 13 maart 2020 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nils Frahm in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Nils Frahm

Foto Nils Frahm te Cross-linx 2013 Foto Nils Frahm te Nils Frahm - 15/02 - AFAS Live Foto Nils Frahm te Lowlands 2018 - Vrijdag Foto Nils Frahm te Nils Frahm - 15/02 - AFAS Live Foto Nils Frahm te Nils Frahm - 15/02 - AFAS Live Foto Nils Frahm te Cross-linx 2013
 
Bekijk alle 15 foto's van Nils Frahm

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws