concert: Nils Frahm in Paradiso op ZONDAG 14 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Nils Frahm
    Lowlands 2018 - Vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • Nils Frahm
    Nils Frahm - 15/02 - AFAS Live
    © Parcifal Werkman


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Nils Frahm in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
14 MRT
NILS FRAHM Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Nils Frahm

EXTRA INFORMATIE

Nils Frahm is het schoolvoorbeeld van een muzikant die zijn eigen weg koos en daar grandioos succes mee had en heeft. De in Berlijn wonende componist en pianist gebruikt zijn instrument op een onconventionele manier, en mixt het geluid daarvan met elektronica, minimale muziek en ambient.

Zowel liefhebbers van klassiek als pop lopen weg met zijn muziek, en of live-optredens dan plaatsvinden in intieme jazzclubs of in grote festivaltenten doet er niet toe: toehoorders zijn zonder uitzondering muisstil om te genieten van zijn neoklassieke repertoire. Op het podium wordt Frahm omringd door een grote variatie aan instrumenten, waarmee hij elke bezoeker als het ware een kijkje in zijn studio geeft. Het resultaat is een adembenemend en betoverend concert, elke keer weer.

Foto's van Nils Frahm

Foto Nils Frahm te Cross-linx 2013 Foto Nils Frahm te Cross-linx 2013 Foto Nils Frahm te Cross-linx 2013 Foto Nils Frahm te Lowlands 2018 - Vrijdag Foto Nils Frahm te Cross-linx 2013 Foto Nils Frahm te Nils Frahm - 15/02 - AFAS Live
 
Bekijk alle 15 foto's van Nils Frahm

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws