concert: Kiana Ledé in Melkweg (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kiana Ledé in Melkweg) verplaatst naar dinsdag 13 oktober 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
03 JUN
KIANA LEDÉ Max, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Kiana Ledé

EXTRA INFORMATIE

Kiana Ledé komt terug naar Amsterdam en brengt haar persoonlijke en unieke pop/R&B sound met zich mee! De 22 jarige multi-instrumentalist begon in 2011 met het releasen van muziek. Je kan Lede ook kennen van haar #SoulFoodSession, waarin ze bekende nummers coverde en samenvoegde op YouTube. Haar meest recente project “Selfless” is een gevatte emotionele rit over het leven van Kiana Brown met opvallende features van Asap Ferg & Blackway. Fun Fact: je kan haar ook vinden op de officiëlesoundtrack van Fifty Shades of Grey! Bewonder het talent en muzikale veelzijdigheid van deze Mexicaans/Amerikaanse zangeres bij ons in de Max op woensdag 3 juni. See you there!

Gerelateerde concerten