concert: Novastar in C.C. De Werf op VRIJDAG 03 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Novastar
    Novastar - 8/3 - Melkweg
    © Marcel Poelstra
  • Novastar
    Novastar - 8/3 - Melkweg
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Novastar in C.C. De Werf) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 APR
NOVASTAR 20:00 uur C.C. De Werf, Aalst
2020
Hoofdprogramma Novastar

EXTRA INFORMATIE

Prachtige melodieën vullen de zaal - met op het podium een vleugel en een halve cirkel gitaren. Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: ‘Mars Needs Woman’, ‘Because’, ‘Cruel Heart’, ‘Lost & Blown Away’, ‘The Best is Yet to Come’ en natuurlijk de bloedmooie klassieker ‘Wrong’. In het najaar van 2018 verscheen ‘In The Cold Light of Monday’. De herfst en winter waarin de plaat in Brighton werd opgenomen, schemeren duidelijk door in songs die warmte, tederheid en artistieke vrijheid uitstralen. Nieuwe singles als ‘Holly’, ‘Cruel Heart’ en ‘Word’s Out’ zijn instant herkenbaar als Novastar.

Foto's van Novastar

Foto Novastar te Songbird Festival 2015 - Zondag Foto Novastar te Novastar/ Sue The Night/ Bertolf - 16/10 - Groenmarktkerk Foto Novastar te Paaspop Schijndel 2005 Foto Novastar te Novastar - 13/05 - Melkweg Foto Novastar te Schollenpop 2015 Foto Novastar te Rock Zottegem 2015
 
Bekijk alle 142 foto's van Novastar

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws