concert: Meisjes Blijven Meisjes in Martiniplaza op ZATERDAG 21 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Josylvio
    Kingsland Festival Amsterdam 2019
    © Britt Crooswijk
  • Frenna
    Oh My! Music Festival 2018
    © Eva Ruiten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Meisjes Blijven Meisjes in Martiniplaza) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 MRT
MEISJES BLIJVEN MEISJES 20:00 uur Martiniplaza, Groningen
2020
Hoofdprogramma Delany Frenna Henkie T Josylvio

EXTRA INFORMATIE

Meisjes Blijven Meisjes keert terug en treedt dit keer voor het eerst aan in Groningen. Na een stijf uitverkochte AFAS Live afgelopen oktober, wordt het hoogtijd voor een gloednieuwe editie en dit keer in het hoge Noorden. De Martiniplaza zal op zaterdag 21 maart worden geïntroduceerd met het meest vrouwvriendelijke clubevent van Nederland. Onder leiding van niemand minder dan FRENNA, de meest gestreamde artiest van het afgelopen jaar, en vele collega-artiesten belooft het een spectaculaire avond te worden.

Foto's van Frenna, Henkie T, Josylvio

Foto Frenna te Frenna - Larger Than Live - 16/07 - Ziggo Dome Foto Frenna te Frenna - Larger Than Live - 16/07 - Ziggo Dome Foto Frenna te Parkpop 2019 Foto Frenna te Frenna - Larger Than Live - 16/07 - Ziggo Dome Foto Frenna te Frenna - Larger Than Live - 16/07 - Ziggo Dome Foto Frenna te Frenna - Larger Than Live - 16/07 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 32 foto's van Frenna
Bekijk alle 15 foto's van Josylvio

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws