concert: Big Country in Duycker op ZATERDAG 25 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Big Country
    Pinkpop Classic 2012
  • Big Country
    Pinkpop Classic 2012


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Big Country in Duycker) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
25 APR
BIG COUNTRY Grote Zaal, 20:00 uur Duycker, Hoofddorp
2020
Hoofdprogramma Big Country

EXTRA INFORMATIE

De Schotse rockband Big Country werd in 1981 opgericht door Stuart Adamson en Bruce Watson. Het virtuoze gitaarspel van het tweetal verkreeg al snel internationale bekendheid. Big Country scoort in 1983 hun eerste top 10 hit met het nummer ‘Fields of Fire’. Hetzelfde jaar wordt het debuut album ‘The Crossing’ genomineerd voor een Grammy Award. Big Country valt op door zijn legendarische live optredens. Mick Jagger noemt de band “One of the best opening bands we have had!”. Eind jaren ’90 wordt het echter stil rondom de band. In 2001 pleegt Stuart Adamson zelfmoord. Desondanks besluit de band in 2010 de draad weer op te pakken, met zanger/gitarist Simon Hough als nieuwe frontman.

Foto's van Big Country

Foto Big Country te Pinkpop Classic 2012 Foto Big Country te Pinkpop Classic 2012 Foto Big Country te Pinkpop Classic 2012 Foto Big Country te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Big Country te Pinkpop Classic 2012 Foto Big Country te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag
 
Bekijk alle 10 foto's van Big Country

Gerelateerd nieuws