concert: Steam Down in Patronaat (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Steam Down in Patronaat) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
01 APR
STEAM DOWN Kleine Zaal, 20:45 uur Patronaat, Haarlem
2020
Hoofdprogramma Steam Down

EXTRA INFORMATIE

Steam Down is een kunstcollectief, wekelijks event en muziekgemeenschap gevestigd in Deptford, Zuidoost-Londen. Opgericht door multi-instrumentalist, componist en producer Ahnansé in mei 2017 om Londense muzikanten en producers te verbinden. Sindsdien is het uitgegroeid tot een wekelijks evenement waar Steam Down-artiesten en hun uitgebreide muzikale familie spontane sonische soundscapes genereren die hun leven in de stad weerspiegelen. Soms omschreven als een "kerk", andere keren als "spirituele training met de intensiteit van een militaire oefening", waarin brokenbeats, grime, futuresoul en jazz worden verkend. Na een spetterende show op Eurosonic is de band bevestigd voor onder andere Down The Rabbit Hole, Transition Festival en komen ze voor een speciale intieme show naar Patronaat!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerde festivals