concert: The Konrad Koselleck Big Band / Vincent Bijlo in Musis (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Konrad Koselleck Big Band / Vincent Bijlo in Musis) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
01 MEI
THE KONRAD KOSELLECK BIG BAND / VINCENT BIJLO Park zaal (grote zaal), 20:00 uur Musis, Arnhem
2020

EXTRA INFORMATIE

Het laatste jaar van de Tweede Wereldoorlog in muziek, geluid, verhalen en bruggen naar nu.

Op 5 mei 2020 bereikt Bevrijding van Nederland de leeftijd van 75 jaar. Denk niet dat dat oud is, voor Bevrijding, ze voelt zich piepjong. Dat is reden voor feest, groot feest, maar wel een feest waarvan men wat opsteekt. Geen sigaretten, die zijn destijds na Bevrijding genoeg gerookt. Ook geen e-sigaretten, nee, bij ons kom je van alles te weten over vrijheid, over vrede, over vijanden, over vrienden, over vertrouwen en over verzet. Wij maken een bevrijdingstournee door Nederland. We verbinden generaties, we delen herinneringen, we laten levens herleven.

Zeker, het schettert, knettert en verplettert, precies wat een bigband moet doen, maar daarnaast is het een openbaring te horen hoe sereen een verzameling metalen toeters ook kan klinken. Een bevrijdende voorstelling die stemt tot na- en herdenken.

Foto's van The Konrad Koselleck Big Band, Vincent Bijlo

Foto The Konrad Koselleck Big Band te Bevrijdingsfestival Utrecht 2019 Foto The Konrad Koselleck Big Band te Bevrijdingsfestival Utrecht 2019
 
Bekijk alle 2 foto's van The Konrad Koselleck Big Band