concert: The Gents & Cortez Benefietconcert in Fort33 op ZATERDAG 18 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Gents & Cortez Benefietconcert in Fort33) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
18 APR
THE GENTS & CORTEZ BENEFIETCONCERT 21:00 uur Fort33, Leusden
2020
Hoofdprogramma The Gents
Voorprogramma Cortez
Toegang €10,-

EXTRA INFORMATIE

Op 18 april 2013 overleed Marjolein de Jong, lieftallige echtgenote van Gertjan Medema, de zanger van The Gents en moeder van Merel, Joost, Jasmijn en Madelief. Zij was geveld door de meedogenloze ziekte, kanker. Sindsdien beklimmen Gertjan en zijn kinderen, familieleden en vrienden in teamverband de Alpe d’Huzes om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Deze avond is daarop gericht. De entreeprijs dient als sponsoring van het geweldige 'Marjolein’s team’. Marjolein was ook groot fan en vriendin van The Gents. De vijfmans formatie bestaat al sinds 2004 en heeft een stevige, vriendschappelijke basis opgebouwd door het lief maar ook het leed met elkaar te delen. Hun motto is dan ook “It’s good to be a Gent!” Ze spelen een gevarieerd repertoire van recente en oudere hits en eigen nummers. De kenners en vaste schare weet het: het is altijd weer een feestje, want het leven moet je vooral met elkaar vieren!