concert: Mahmood in De Roma op WOENSDAG 15 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mahmood in De Roma) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
15 APR
MAHMOOD 20:00 uur De Roma, Antwerpen
2020
Hoofdprogramma Mahmood

EXTRA INFORMATIE

Mahmood gaat op tour. Hij studeerde piano en zang en componeerde ook nummers voor andere artiesten. Met zijn eigen muziek doet hij als artiest hetzelfde als Rosalía in Spanje of Mashrou' Leila in Libanon: iets hedendaags en spannends maken van een eigen muzikale traditie. De mix van Midden-Oosterse muziek met hiphop en r&b laat je opspringen en dansen, de Italiaanse liefde voor melodie doet je luisteren en voelen. Dat bewijzen ook de recente single Barrio en het debuut Gioventù bruciata over ‘een verspilde jeugd’. Na een concert dit najaar in La Madeleine in Brussel, komt Mahmood voor zijn tweede Europese tour dit voorjaar langs in De Roma!

Gerelateerde concerten

Leden die hier naar toe zijn geweest