concert: Emma Bale in Ancienne Belgique (AB)

  • Emma Bale
    Suikerrock 2016
    © René Obdeijn
WO.
22 APR
EMMA BALE AB Club, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2020
Hoofdprogramma Emma Bale

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Met hits als 'Run', 'Curaçao', 'Worth It' en 'Cut Loose' stond Emma Bale op jonge leeftijd meteen aan de top van de Belgische popmuziek. In 2017 werd ze de jongste MIA-winnares ooit en nam ze de award voor 'Beste Solo Vrouw' mee naar huis. Datzelfde jaar trad ze op in de Dance Hall op Pukkelpop, stond ze in een uitverkochte AB Club en een jaar later speelde ze in de zomer haar eerste show op Rock Werchter. Op amper 20-jarige leeftijd heeft ze intussen al op verschillende Europese podia gestaan en haar songs werden al meer dan 50 miljoen keer gestreamd.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Emma Bale in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt.

Foto's van Emma Bale

Foto Emma Bale te Suikerrock 2016 Foto Emma Bale te Waterpop 2018 Foto Emma Bale te Festival Stille Nacht (Rotterdam) 2017 Foto Emma Bale te Festival Stille Nacht (Rotterdam) 2017 Foto Emma Bale te Waterpop 2018 Foto Emma Bale te Waterpop 2018
 
Bekijk alle 10 foto's van Emma Bale

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals