concert: Dries in Grand Café M'ooije Waard op ZATERDAG 21 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dries in Grand Café M'ooije Waard) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 MRT
DRIES 20:30 uur Grand Café M'ooije Waard, Millingen aan de Rijn
2020
Hoofdprogramma Dries
Toegang De entree, voor dit avondvullende programma, is GRATIS. In verband met de verwachte opkomst en beperkt aantal zitplaatsen wordt reserveren aanbevolen. Dit kan online op de website van JohTheMa PROMOTIONS

EXTRA INFORMATIE

Het waren een aantal uitstekend verzorgde, gezellige en uitermate goed bezochte liveconcerten daar in Grand Café De M'ooije Waard aan Sint Willibrordstraat 20 in Millingen aan de Rijn. Na de live optredens van Tim Easton (USA) en Stephanie Struijk (NL) ontpopt dit etablissement zich, in de regio Berg en Dal en omstreken, langzaam maar zeker tot een geliefkoosde ontmoetingsplaats voor junioren en senioren. Op zaterdagavond 21 maart 2020 om half negen komt de populaire Belgische singer-songwriter DRIES naar het nieuwe Millings muziek Walhalla.