concert: In the Woods - Amy Speace in Fort33 op ZATERDAG 25 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (In the Woods - Amy Speace in Fort33) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
25 APR
IN THE WOODS - AMY SPEACE 20:30 uur Fort33, Leusden
2020
Hoofdprogramma Amy Speace
Toegang €20,-

EXTRA INFORMATIE

Toen Amy in 2014 bij ons op het podium stond, had ze net veel pers aandacht gekregen met haar toen laatste album uit 2013 “How To Sleep In A Stormy Boat” en de samenwerking met de eveneens rijzende ster John Fulbright. Inmiddels een huwelijk een kind een album verder. Bracht ze dit jaar het album “Me And The Ghost Of Charlemagne”. Waar Uncut maar 8 uit of 10 sterren waardering voor had. Op dit album komt alles bij elkaar waar Amy patent op lijkt te hebben. De verwachtingen na haar laatste concert waren al hoog gespannen maar ze overtreft al onze verwachtingen met haar laatste album.