concert: In the Woods - Kerri Powers Trio in Fort33 op ZATERDAG 21 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Kerri Powers
    Ramblin Roots 2019
    © René Obdeijn
  • Kerri Powers
    Ramblin Roots 2019
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (In the Woods - Kerri Powers Trio in Fort33) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 MRT
IN THE WOODS - KERRI POWERS TRIO 20:30 uur Fort33, Leusden
2020
Hoofdprogramma Kerri Powers
Toegang €20,-

EXTRA INFORMATIE

Kerri Powers heeft inmiddels twee albums op haar naam staan. Haar laatste Starseeds zorgde ook voor enige deining in Nederland. Op de In the Woods burelen waren we al lang overtuigd en hadden haar bij de eerstvolgende gelegenheid vast gelegd. Het bloed kroop waar het niet gaan kon en zij werd eerder uit genodigd voor Ramblin’Roots. Waar we met eigen ogen konden zien dat we het bij het juiste eind hadden. Wat maakte deze dame een indruk

Foto's van Kerri Powers

Foto Kerri Powers te Ramblin Roots 2019 Foto Kerri Powers te Ramblin Roots 2019 Foto Kerri Powers te Ramblin Roots 2019
 
Bekijk alle 3 foto's van Kerri Powers