concert: Mayra Andrade in Paradiso op MAANDAG 15 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Mayra Andrade
    NN North Sea Jazz 2019 - Zondag
    © Charles Batenburg
  • Mayra Andrade
    NN North Sea Jazz 2019 - Zondag
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mayra Andrade in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
15 JUN
MAYRA ANDRADE Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Mayra Andrade

EXTRA INFORMATIE

Zangeres Mayra Andrade voert je muzikaal mee langs Cuba, Afrika en Brazilië met haar mix van Kaapverdische uptempo ritmes, gekleurd door moderne pop en vol reggae- en jazzinvloeden.
Deze muzikale mix komt voort uit haar persoonlijke geschiedenis. Andrade werd in Cuba geboren uit Kaapverdiaanse ouders en groeide op in Senegal, Angola en Duitsland. Als tiener keerde ze terug naar haar Kaapverdische vaderland. Al jong was ze gefascineerd en geïnspireerd door de muziek van het eiland Santiago waar ze opgroeide, die meer gebaseerd is op percussie en Afrikaanse ritmes als funana en batuque. Sindsdien koestert ze deze traditionele Creoolse muziek hartstochtelijk, en mengt ze met haar eigen nummers. Andrade zingt in het Creools, Portugees, Spaans, Frans en een beetje Engels. Haar laatste album ‘Manga’ verscheen in 2019, waarmee ze ook voor het eerst North Sea Jazz Festival aandeed.

Foto's van Mayra Andrade

Foto Mayra Andrade te NN North Sea Jazz 2019 - Zondag Foto Mayra Andrade te NN North Sea Jazz 2019 - Zondag Foto Mayra Andrade te NN North Sea Jazz 2019 - Zondag Foto Mayra Andrade te NN North Sea Jazz 2019 - Zondag Foto Mayra Andrade te NN North Sea Jazz 2019 - Zondag Foto Mayra Andrade te NN North Sea Jazz 2019 - Zondag
 
Bekijk alle 6 foto's van Mayra Andrade

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws