concert: David Ryan Harris in Paradiso op WOENSDAG 10 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (David Ryan Harris in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
10 JUN
DAVID RYAN HARRIS Kleine Zaal, 22:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma David Ryan Harris

EXTRA INFORMATIE

De carrière van de gitarist, singer-songwriter en producer David Ryan Harris kent vele gezichten. Voornamelijk bekend van zijn werk als vaste gitarist in de begeleidingsband van John Mayer en Dave Matthews, maar daarnaast houdt Harris er ook een langlopende solocarrière op na. Naast een uitstapje naar rock met zijn bands Brand New Immortals en Follow for Now, staat Harris nu solo zes albums sterk (waarvan ‘Songs for Other People’ zijn laatste wapenfeit is uit 2017). Het geluid van Harris laat zich omschrijven als ‘acoustic rock & soul’ met hier en daar ruimte voor een ballad of de blues. Voor liefhebbers van Marc Broussard, Gavin DeGraw en John Mayer.