concert: LIVE: Pocket Knife Army + LIJO in Muziekcafé Helmond op ZATERDAG 04 JULI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (LIVE: Pocket Knife Army + LIJO in Muziekcafé Helmond) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 JUL
LIVE: POCKET KNIFE ARMY + LIJO 22:00 uur Muziekcafé Helmond, Helmond
2020
Hoofdprogramma LIJO Pocket Knife Army
Toegang € 3,- deur / bar / universe

EXTRA INFORMATIE

Pocket Knife Army is een Utrechts duo bestaande uit Erwin Tuijl (synths, programming) en Desirée Coumans (vocals, looper, akoestische gitaar, synth).

De act onderscheidt zich door hun uitgesproken live-aanpak van elektronische muziek. Geen laptops, maar synthesizers en drummachines. Het donkere elektronische landschap wordt gespiegeld door heldere vocalen en akoestische gitaarpartijen. Pocket Knife Army klinkt als de liefdesbaby van Thom Yorke en Imogen Heap en heeft de leden van Portishead als ooms en tante.

LIJO vangt haar avontuurlijke, volwassen songwriting in excentrieke popliedjes die op meeslepende wijze slechts haar eigen regels te speelt met loops en beats in haar elektronische set, en hoewel het lastig is om haar stijl of inspiratiebronnen te vatten, kunnen namen als Kate Bush, The Dø, Imogen Heap en St Vincent je te binnen schieten.

Showtime 22:00u
Tickets € 3,-

Gerelateerde festivals