concert: LIVE Motis (FR) in Muziekcafé Helmond op ZATERDAG 01 AUGUSTUS 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (LIVE Motis (FR) in Muziekcafé Helmond) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
01 AUG
LIVE MOTIS (FR) 22:00 uur Muziekcafé Helmond, Helmond
2020
Hoofdprogramma Motis

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

MOTIS werd in 2000 opgericht als een solo-project van de Franco-Comtois multi-instrumentalist Emmanuel Tissot en is sindsdien een rockgroep geworden met meerdere invloeden: rock, folk, en vooral progressief.

MOTIS put evenveel inspiratie uit de historische progressieve scene (groepen uit de jaren 70 als Genesis, Yes) als vandaag (Porcupine Tree, Steven Wilson, Muse) om op het podium een uniek universum te ontwikkelen, doordrenkt van energie en poëzie.

Na enkele zelf geproduceerde albums werd MOTIS in 2004 gecontracteerd door internationale label MUSEA, wat ervoor zorgde dat hun discografie zich over de hele wereld verspreidde. MOTIS heeft tot nu toe 10 albums en een vinylcompilatie van 33 rpm uitgebracht.