concert: Waylon - My Heroes Have Always Been Cowboys in Theater aan de Schie op DONDERDAG 09 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Waylon
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
  • Waylon
    Waylon - 29/10 - Metropool
    © Marieke Waalwijk


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Waylon - My Heroes Have Always Been Cowboys in Theater aan de Schie) verplaatst naar donderdag 28 januari 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
09 APR
WAYLON - MY HEROES HAVE ALWAYS BEEN COWBOYS 20:00 uur Theater aan de Schie, Schiedam
2020
Hoofdprogramma Waylon
Concert uitverkocht
Waylon - My Heroes Have Always Been Cowboys in Theater aan de Schie is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

De countrykenner herkent in de titel van het concert de start van de 'Outlaw movement' door countryster Waylon Jennings. Nederland heeft zijn eigen Waylon. En Waylon gaat het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal dat hij al heel lang wil vertellen.

In 'My Heroes Have Always Been Cowboys' vertelt Waylon over zijn liefde voor countrymuziek en is hij openhartig over The Voice, The Common Linnets en zijn privéleven. En uiteraard wordt er muziek gemaakt, heel veel muziek

Foto's van Waylon

Foto Waylon te Waylon - Rotown - 24/02 Foto Waylon te Waylon - 29/10 - Metropool Foto Waylon te Bierpop 2017 Foto Waylon te Waylon 22/09   013 Foto Waylon te Bevrijdingsfestival Wageningen 2011 Foto Waylon te Waylon - 24/03 - Metropool
 
Bekijk alle 311 foto's van Waylon

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws