concert: LIVE: Volbeat, tribute by Volbeer in Muziekcafé Helmond op VRIJDAG 13 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Volbeer
    Dynamo Outdoor Fest 2010
  • Volbeer
    Dynamo Outdoor Fest 2010


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (LIVE: Volbeat, tribute by Volbeer in Muziekcafé Helmond) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
13 NOV
LIVE: VOLBEAT, TRIBUTE BY VOLBEER 22:00 uur Muziekcafé Helmond, Helmond
2020
Hoofdprogramma Volbeer
Toegang € 5,- (bar / deur / universe)

EXTRA INFORMATIE

Na 10 jaar afwezigheid treden de vier mannen van Volbeer eindelijk weer eens op in Muziekcafé.

Begin 2010 is Volbeer opgericht door onze bassist en zanger Rob. Hij wilde graag Volbeat songs spelen en zocht een drummer en twee gitaristen erbij, en al gauw was de eerste bezetting compleet en begonnen de repetities begonnen. Over de naam hoefden ze ook niet moeilijk te doen! Metal-muziek en bier gaan hand in hand dus de naam Volbeer was zó bedacht!

Er bleek veel vraag te zijn naar een hele goede Volbeat-tribute-band, want de optredens stroomden binnen. Van zuid Limburg tot Friesland, van Izegem in België tot Beetzendorf in Duitsland, overal waren ze maar al te welkom.

"Contact the living, Remember the dead."

Showtime: 22:00
Tickets € 5,-

Foto's van Volbeer

Foto Volbeer te Dynamo Outdoor Fest 2010 Foto Volbeer te Dynamo Outdoor Fest 2010 Foto Volbeer te Dynamo Outdoor Fest 2010 Foto Volbeer te Dynamo Outdoor Fest 2010
 
Bekijk alle 4 foto's van Volbeer