concert: The Rushians in Parkvilla op VRIJDAG 17 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Rushians in Parkvilla) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
17 APR
THE RUSHIANS 20:30 uur Parkvilla, Alphen aan den Rijn
2020
Hoofdprogramma The Rushians
Toegang De kaarten kosten bij online reservering € 12,50; aan de kassa € 15,00 (exclusief consumptie).

EXTRA INFORMATIE

Op 17 april 2020 presenteert Serious Music Alphen een eerbetoon aan de legendarische Canadese band Rush. Die avond geeft de Nederlandse tribute band The Rushians een avondvullend concert.

Muzikale reis
In 2017 hebben zij op verzoek van de Nederlandse hardcore Rush-fans een optreden op hun fandag in EKKO Utrecht verzorgd. Dit was een groot succes. In 2019 moest de band een concert bij Serious Music Alphen afzeggen vanwege droevige omstandigheden, maar een jaar later kunnen de Rush-fans in het sfeervolle Parkvilla Theater alsnog genieten van een avondvullende reis door het rijke muzikale oeuvre van Rush.