concert: Hitklup in Paradiso op DINSDAG 30 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Hitklup in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
30 JUN
HITKLUP Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Hitklup

EXTRA INFORMATIE

De Hitklup neemt je mee op reis langs de mooiste Franse liedjes, een tour de France. Gepresenteerd door Leo Blokhuis, gezongen door een geweldige line-up van zangers en zangeressen. Met onder andere Beatrice van der Poel, Christine de Boer, Sofie en Cato van Dijck, Frank Lammers, Gerard Alderliefste, Eva Kieboom, Jan Rot, Jim de Groot, Mieke Stemerdink, Katell Chevalier, René van Kooten, Monique Klemann, Philippe Elan, Machteld van der Gaag, Tess van der Zwet en Martin van der Starre

Gerelateerde concerten