concert: Saint Phnx in Melkweg

DO.
24 SEP
SAINT PHNX OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Saint Phnx

EXTRA INFORMATIE

Er is niks zo sterk als de band tussen twee broers en deze band is de kracht van Saint PHNX. De twee broers Steven en Alan Jukes uit Glasgow halen inspiratie uit bands als Twentyone Pilots, X Ambassadors en Imagine Dragons en hun bereidheid om te experimenteren samen met hun talent voor het schrijven van hitgevoelige refreinen maakt hen een serieuze rivaal voor elke stadionact. Het nieuwe debuutalbum is onlangs verschenen en daarop staan de 6 singles waarmee ze inmiddels miljoenen streams hebben vergaard. Voeg daar support aan toe voor Yungblud, Imagine Dragons en Lewis Capaldi en je hebt een ijzersterke basis voor een glasrijke carrière!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Saint Phnx in Melkweg plaatsvindt.

Foto's van Saint Phnx

Foto Saint Phnx te Yungblud - 26/10 - TivoliVredenburg Foto Saint Phnx te Yungblud - 26/10 - TivoliVredenburg Foto Saint Phnx te Yungblud - 26/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 3 foto's van Saint Phnx

Gerelateerde festivals