concert: Saint Phnx in Melkweg op DONDERDAG 24 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Saint Phnx
    Yungblud - 26/10 - TivoliVredenburg
    © Britt Crooswijk
  • Saint Phnx
    Yungblud - 26/10 - TivoliVredenburg
    © Britt Crooswijk


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Saint Phnx in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
24 SEP
SAINT PHNX OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Saint Phnx

EXTRA INFORMATIE

Er is niks zo sterk als de band tussen twee broers en deze band is de kracht van Saint PHNX. De twee broers Steven en Alan Jukes uit Glasgow halen inspiratie uit bands als Twentyone Pilots, X Ambassadors en Imagine Dragons en hun bereidheid om te experimenteren samen met hun talent voor het schrijven van hitgevoelige refreinen maakt hen een serieuze rivaal voor elke stadionact. Het nieuwe debuutalbum is onlangs verschenen en daarop staan de 6 singles waarmee ze inmiddels miljoenen streams hebben vergaard. Voeg daar support aan toe voor Yungblud, Imagine Dragons en Lewis Capaldi en je hebt een ijzersterke basis voor een glasrijke carrière!

Foto's van Saint Phnx

Foto Saint Phnx te Yungblud - 26/10 - TivoliVredenburg Foto Saint Phnx te Yungblud - 26/10 - TivoliVredenburg Foto Saint Phnx te Yungblud - 26/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 3 foto's van Saint Phnx