concert: Bush in Trix

  • Bush
    Bush - 16/11 - 013
    © Marcel Poelstra
  • Bush
    Pukkelpop 2012
DI.
16 JUN
BUSH 20:00 uur Trix, Antwerpen
2020
Hoofdprogramma Bush
Voorprogramma DIRTY HONEY
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Bush in Trix
Tickets Bush:
di 16 jun
Trix, Antwerpen
€ 35,00

EXTRA INFORMATIE

De meeste mensen zullen Bush nog kennen als een van de meest populaire grungebands van de jaren 90. Onder leiding van de charismatische zanger/gitarist Gavin Rossdale putte de Engelse band inspiratie uit de grunge uit Seattle die toen populair was en gaf daar een Britse twist aan. In die periode wisten ze zich te bewijzen als meer dan een eendagsvlieg en bracht de band meerdere grote hits voort waaronder 'Glycerine', 'Comedown' en 'Letting The Cables Sleep'. Het album 'Sixteen Stone' is zonder twijfel één van de beste platen uit '94. Na een korte break kwam Bush in 2011 weer bij elkaar en bracht de band in de afgelopen jaren nog meerdere albums uit. Vanavond staan ze in de Main om ons te trakteren op nieuw materiaal, maar natuurlijk ook om een reisje terug te maken naar die mid-90's!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Trix in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bush in Trix plaatsvindt.

Foto's van Bush, DIRTY HONEY

Foto Bush te Rock Zottegem 2013 Foto Bush te Rock Zottegem 2013 Foto Bush te Appelpop 2012 Foto Bush te Appelpop 2012 Foto Bush te Appelpop 2012 Foto Bush te Bush - 16/11 - 013
 
Bekijk alle 58 foto's van Bush

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws