concert: Bush in Trix op DINSDAG 16 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Bush
    Pukkelpop 2012
  • Bush
    Appelpop 2012


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bush in Trix) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
16 JUN
BUSH 20:00 uur Trix, Antwerpen
2020
Hoofdprogramma Bush
Voorprogramma Dirty Honey

EXTRA INFORMATIE

De meeste mensen zullen Bush nog kennen als een van de meest populaire grungebands van de jaren 90. Onder leiding van de charismatische zanger/gitarist Gavin Rossdale putte de Engelse band inspiratie uit de grunge uit Seattle die toen populair was en gaf daar een Britse twist aan. In die periode wisten ze zich te bewijzen als meer dan een eendagsvlieg en bracht de band meerdere grote hits voort waaronder 'Glycerine', 'Comedown' en 'Letting The Cables Sleep'. Het album 'Sixteen Stone' is zonder twijfel één van de beste platen uit '94. Na een korte break kwam Bush in 2011 weer bij elkaar en bracht de band in de afgelopen jaren nog meerdere albums uit. Vanavond staan ze in de Main om ons te trakteren op nieuw materiaal, maar natuurlijk ook om een reisje terug te maken naar die mid-90's!

Foto's van Bush, Dirty Honey

Foto Bush te Bush - 7/7 - Effenaar Foto Bush te Bush - 7/7 - Effenaar Foto Bush te Bush - 16/11 - 013 Foto Bush te Rock Zottegem 2013 Foto Bush te Bush - 7/7 - Effenaar Foto Bush te Bush - 16/11 - 013
 
Bekijk alle 58 foto's van Bush

Gerelateerd nieuws