concert: The Fire Harvest in Parkvilla op ZATERDAG 21 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Fire Harvest in Parkvilla) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 MRT
THE FIRE HARVEST 20:30 uur Parkvilla, Alphen aan den Rijn
2020
Hoofdprogramma The Fire Harvest
Toegang De kaarten kosten bij online reservering € 15,00; aan de kassa € 17,50 (exclusief consumptie).

EXTRA INFORMATIE

Op 20 maart 2020 verwelkomt Serious Music Alphen de Italiaanse band Nosound in Parkvilla Theater.

Nosound begon in 2005 als een soloproject van multi-instrumentalist Giancarlo Erra, maar ontwikkelde zich al snel tot een volwaardige band. De band heeft een unieke, sfeervolle en melancholieke sound met invloeden van de psychedelia, ambient, soundtracks, contemporary alternative and post-rock. De muziek van de band is evocatief en intens, met zowel klassieke als elektronische instrumenten, en varieert qua stijl van Pink Floyd tot Brian Eno en van Radiohead tot Sigur Ros.



In het voorprogramma treedt de Utrechtse band The Fire Harvest op. Deze band stond eerder gepland voor een optreden in 2019 maar moest toen om persoonlijke redenen van een van de bandleden afzeggen. Het was wachten op een goed moment om alsnog te spelen; een optreden met Nosound is een uitgelezen mogelijkheid daarvoor.

Foto's van The Fire Harvest

Foto The Fire Harvest te Le Guess Who? 2012 Foto The Fire Harvest te Le Guess Who? 2012 Foto The Fire Harvest te Le Guess Who? 2012
 
Bekijk alle 3 foto's van The Fire Harvest