concert: The Skatalites in Simplon op DONDERDAG 30 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Skatalites in Simplon) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
30 APR
THE SKATALITES Grote Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2020
Hoofdprogramma The Skatalites

EXTRA INFORMATIE

De grondleggers van ska, rocksteady en reggae komen naar Simplon! We hebben het natuurlijk over The Skatalites, de legendarische Jamaicaanse groep die met hun muziek de wereld hebben kunnen veranderen. Zonder hen zou ska niet bestaan, en zonder ska geen reggae!

In 1964 opgericht in Kingston, Jamaica zijn ze al te horen als achtergrondband op de vroegste opnames van Bob Marley en op de platen van Prince Buster. Hiernaast brachten The Skatalites eigen nummers uit waarvan hun versie van het thema uit de film ‘Guns of Navarone’ in de Engelse hitlijsten belandde. Zo werd de muziek van Jamaica voor het eerst bekend in Europa, waar het nu niet meer weg te denken is.

In 2019 vierden The Skatalites hun 55-jarig bestaan en daar is het nog lang niet mee afgelopen! Ook in 2020 is het gewoon weer tijd voor een ouderwets dampende Skatalites-show; 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, …FREEDOM!

Foto's van The Skatalites

Foto The Skatalites te Skatalites - 5/7 - Vera Foto The Skatalites te Parkpop 2009 Foto The Skatalites te Skatalites - 5/7 - Vera Foto The Skatalites te Skatalites - 5/7 - Vera Foto The Skatalites te Skatalites - 5/7 - Vera Foto The Skatalites te Parkpop 2009
 
Bekijk alle 11 foto's van The Skatalites

Gerelateerd nieuws