concert: Ilse DeLange in Natuurtheater de Kersouwe (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ilse DeLange
    Bevrijdingsfestival Wageningen 2011
    © Diewertje Linders
  • Ilse DeLange
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ilse DeLange in Natuurtheater de Kersouwe) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 JUL
ILSE DELANGE 20:00 uur Natuurtheater de Kersouwe, Heeswijk-Dinther
2020
Hoofdprogramma Ilse DeLange

EXTRA INFORMATIE

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hitsingles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een populaire coach in het TV programma The Voice, heeft haar eigen TV programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville, brengt met haar festival Tuckerville meer country naar Nederland en had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville.

Foto's van Ilse DeLange

Foto Ilse DeLange te Oerrock 2012 Foto Ilse DeLange te Bevrijdingsfestival Wageningen 2011 Foto Ilse DeLange te Bevrijdingsfestival Overijssel 2019 Foto Ilse DeLange te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Ilse DeLange te De Vrienden van Amstel Live 2013 Foto Ilse DeLange te Dauwpop 2012
 
Bekijk alle 245 foto's van Ilse DeLange

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws