concert: Juraj Stanik Trio Ft. Gideon Tazelaar in Bimhuis op ZATERDAG 25 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Juraj Stanik Trio Ft. Gideon Tazelaar in Bimhuis) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
25 APR
JURAJ STANIK TRIO FT. GIDEON TAZELAAR 20:30 uur Bimhuis, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Pianist Juraj Stanik speelde talloze gigs met klinkende namen uit de internationale jazz. Hij werkte intensief samen met Toon Roos en Ack van Rooyen en hij stond op het podium met Benny Golson, Chris Potter, Pat Metheny en vele anderen. Daarbij is hij een uitstekende solopianist. Zijn spel klinkt fris en onbevangen, enerzijds beïnvloed door moderne jazzhelden als Herbie Hancock en Mulgrew Miller, en anderzijds door klassieke componisten als Chopin, Debussy en Bartók.

De pianist presenteert in het BIMHUIS het nieuwe album Inside Out (Challenge Records) met zijn gelauwerde compagnons, contrabassist Frans van der Hoeven en drummer Roberto Pistolesi. Speciale gast is de jonge, aanstormende saxofonist Gideon Tazelaar.