concert: The 88th Day: Bram De Looze Solo & Reinier Baas Solo in Bimhuis op VRIJDAG 27 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The 88th Day: Bram De Looze Solo & Reinier Baas Solo in Bimhuis) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
27 MRT
THE 88TH DAY: BRAM DE LOOZE SOLO & REINIER BAAS SOLO 20:30 uur Bimhuis, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Bram De Looze Reinier Baas

EXTRA INFORMATIE

Bram de Looze en Reinier Baas kennen elkaar al langer dan vandaag. Eerder speelden ze al samen in verschillende projecten en bands, maar op deze avond kiezen ze ieder hun eigen weg.

De Vlaamse Bram De Looze heeft een voorkeur voor bijzondere instrumenten. Op zijn huidige album Colour Talk bespeelt hij bijvoorbeeld een rechtsnarig instrument met gekromd toetsenbord, ontworpen door Rafael Viñoly – de sterarchitect die bekend is van de nieuwe generatie wolkenkrabbers in New York. De piano werd gebouwd door Chris Maene, van wie De Looze al eerder een instrument bespeelde op het album Switching the Stream. Op zijn solodebuut Piano e forte bespeelde hij historische fortepiano’s op een eigentijdse manier.