concert: Jazz Club: Randal Corsen & Dibo D. in Concertgebouw (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jazz Club: Randal Corsen & Dibo D. in Concertgebouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
31 JUL
JAZZ CLUB: RANDAL CORSEN & DIBO D. Koorzaal, 21:30 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Dibo D. Randal Corsen

EXTRA INFORMATIE

Randal Corsen & Dibo D.
Jazz, latin en Antilliaanse populaire muziek komen samen bij pianist Randal Corsen en singer-songwriter Gilbert ‘Dibo D.’ Doran. Afkomstig uit heel verschillende werelden vinden ze elkaar in Duets. Corsen kreeg al een Edison en schreef voor Tania Kross de opera Katibu di Shon. Dibo D. maakte naam in de Nederlandse 'urban scene' en is een van de meest succesvolle Antilliaanse singer-songwriters. Samen wonnen ze in 2019 het prestigieuze Tumbafestival. In onze Jazz Club hoort u vanavond waarom!

Duets
Avontuurlijke Antiliaanse klassiekers en eigen jazzy werk: dat zijn de Duets van Randal Corsen en Dibo D. Ze scoorden op Curaçao al diverse hits en treden internationaal op met en zonder orkest. Als duo brengen ze swingende en melancholische nummers. Van het dansbare M'a Yega Lat tot het liefdevolle Dushi Sintimentu. En een echte carnavalstumba reïncarneert in jazzvorm: Korsou Ta Den Su Gloria.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws