concert: Blues Jamsessie in Muziekpodium DJS op VRIJDAG 17 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Blues Jamsessie in Muziekpodium DJS) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
17 APR
BLUES JAMSESSIE 22:00 uur Muziekpodium DJS, Dordrecht
2020

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

De Blues Jamsessie is al jaren een van de succesnummers van Muziekpodium DJS. Elke derde vrijdag van de maand, nu dus 14 februari, leidt huis-sessieband Sinnermen de sessie die bevolkt wordt door gezellige bezoekers en aanwaaiende muzikanten.
Sinnermen opent en sluit de avond met herkenbare songs uit de jaren 70 en 80. Daar tussenin begeleidt de band iedereen die 'de blues heeft' en dat wil laten horen. Een backline is aanwezig, dus versterkers, drumkit, piano, zanginstallatie of Hammondorgel kun je gerust thuislaten. Wie wil meespelen, kan zich bij binnenkomst melden bij de bassist van de band: Sjaak van den Berg.