concert: Daughtry in Melkweg op MAANDAG 15 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Daughtry
    Nickelback - 9/9 - Heineken Music Hall
    © Tim van Veen
  • Daughtry
    Nickelback - 9/9 - Heineken Music Hall
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Daughtry in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
15 JUN
DAUGHTRY Max, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Daughtry

EXTRA INFORMATIE

Amerikaanse rockband Daughtry begon ooit bij frontman Chris Daughtry, die in 2006 vierde finalist bij American Idol was. In rap tempo erna bracht het de band tot het snelst verkopende rockdebuut allertijden en diverse Grammy nominaties. Wat het vuur van de band bleef aanwakkeren in al die jaren? De constante creatieve uitdaging. Een ambitie waarbij ze altijd buiten de reeds gebaande paden proberen te lopen. Live optreden was groot onderdeel van de groei die ze zo doormaakten. Vijf albums verder betekent dat een breed oeuvre met zowel harde knallers als soft ballads. Maar wel altijd met het kenmerkende, vertrouwde stemgeluid van Chris.

Foto's van Daughtry

Foto Daughtry te Nickelback - 9/9 - Heineken Music Hall Foto Daughtry te Nickelback - 9/9 - Heineken Music Hall Foto Daughtry te Nickelback - 9/9 - Heineken Music Hall
 
Bekijk alle 3 foto's van Daughtry

Gerelateerd nieuws