concert: Jack and the Weatherman in Paradiso op ZONDAG 13 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jack and the Weatherman
    Will And The People - 21/09 - Q-Factory
    © Filip Heidinga
  • Jack and the Weatherman
    Stukafest 2016 - Enschede
    © Tineke Klamer


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jack and the Weatherman in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
13 SEP
JACK AND THE WEATHERMAN Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Jack and the Weatherman

EXTRA INFORMATIE

ack and the Weatherman, oftewel Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman, zijn oude schoolvrienden van elkaar uit Emmen. Bij toeval liepen ze elkaar jaren later weer tegen het lijf in Haarlem en voilà, Jack and the Weatherman werd geboren. De muziek van het duo klinkt als vrolijke, zonnige folkpop, geïnspireerd door artiesten als Jason Mraz, Milky Chance en The Lumineers, maar vooral ook door het leven, de zon en de Haarlemse surfcultuur. In 2018 bracht Jack and the Weatherman hun debuutalbum ‘The Lucky Ones’ uit, die goed werd ontvangen in binnen- en buitenland en inmiddels miljoenen keren is gestreamd op Spotify. Voor 2020 staat er een nieuw album op de planning, wat wordt gevierd met een release show in de grote zaal van Paradiso.

Foto's van Jack and the Weatherman

Foto Jack and the Weatherman te Will And The People - 21/09 - Q-Factory Foto Jack and the Weatherman te Will And The People - 21/09 - Q-Factory Foto Jack and the Weatherman te Will And The People - 21/09 - Q-Factory Foto Jack and the Weatherman te Will And The People - 21/09 - Q-Factory Foto Jack and the Weatherman te Stukafest 2016 - Enschede Foto Jack and the Weatherman te Stukafest 2016 - Enschede
 
Bekijk alle 7 foto's van Jack and the Weatherman

Gerelateerd nieuws