concert: Bob Reynolds Group in Junushoff Theater op DONDERDAG 12 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bob Reynolds Group in Junushoff Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
12 MRT
BOB REYNOLDS GROUP Kleine Zaal, 20:30 uur Junushoff Theater, Wageningen
2020
Hoofdprogramma Bob Reynolds Group
Toegang kaarten € 25,- / € 15,- (studenten/scholieren) online via de site van jazzinwageningen of bij de ingang voor wie het risico durft te nemen bij een uitverkochte zaal te staan

EXTRA INFORMATIE

Bob Reynolds – jazz, blues, groove, komen!

WAGENINGEN. In de concertserie van Jazz in Wageningen speelt op donderdagavond 12 maart om 20.30 uur in Junushoff de Amerikaanse jazz-saxofonist Bob Reynolds met zijn kwartet. Deze tenorsaxofonist en componist is vooral bekend van zijn werk met Snarky Puppy. Maar ook van een Grammy Award, negen solo-albums en vele hoge noteringen op hitlijsten. Hij staat bekend om zijn groove en zijn krachtig eigen geluid. In de rij toplocaties die hij in zijn Europese tour aandoet, door Italië via Rome naar Praag, Berlijn, Madrid en Rotterdam, is het podium van Jazz in Wageningen het eervolle laatste Europese optreden voor hij de draad in de VS weer opneemt met een concert in Nashville.


Schouwburg Junushoff, Plantsoen 3, 6701 AS Wageningen | Donderdag 12 maart |