concert: Sophia Kruithof in Doornroosje op ZATERDAG 24 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sophia Kruithof in Doornroosje) verplaatst naar donderdag 28 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
24 OKT
SOPHIA KRUITHOF Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Sophia Kruithof
Concert uitverkocht
Sophia Kruithof in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Hoewel Sophia Kruithof een meisje van weinig woorden was ontdekte ze al snel een andere manier om zichzelf te uiten; ze leerde zichzelf zingen, gitaar spelen, piano spelen en drummen. Tegen de tijd dat ze zeven jaar oud was wist ze het zeker: ik wil muziek maken. In 2019/2020 neemt Sophia deel aan The Voice Of Holland, waar ze haar zelfgeschreven song 'Alaska' mag spelen. The Voice of Holland geeft een prachtig startschot voor het pad dat Sophia voor zichzelf heeft uitgestippeld: een album maken en touren… “ik wil vooral muziek maken!”.

Foto's van Sophia Kruithof

Foto Sophia Kruithof te Roxeanne Hazes - 16/03 - Metropool Foto Sophia Kruithof te Roxeanne Hazes - 16/03 - Metropool
 
Bekijk alle 2 foto's van Sophia Kruithof

Gerelateerd nieuws