concert: Crack Cloud in Bitterzoet op DONDERDAG 04 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Crack Cloud
    London Calling 2022 #2 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Crack Cloud in Bitterzoet) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
04 JUN
CRACK CLOUD 20:30 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Crack Cloud

EXTRA INFORMATIE

Het eigenzinnige post-punk collectief Crack Cloud maakt muziek die past in het rijtje van bands als Shame, IDLES en Fontaines D.C. die de laatste jaren aan terrein aan het winnen zijn. De Canadezen weten live een betoverende en intense show neer te zetten, in de eerste plaats door hun omvang maar ook door te experimenteren met multimedia en visuele kunst. Reken daar nog de dissonante doch dansbare muziek bij en dan wordt duidelijk waarom Crack Cloud terecht door onder andere 3voor12 als één van de meest spannendste livebands van het moment wordt bestempeld.

Foto's van Crack Cloud

Foto Crack Cloud te Best Kept Secret Festival - Zondag Foto Crack Cloud te Best Kept Secret Festival - Zondag Foto Crack Cloud te Best Kept Secret 2019 - vrijdag 31 mei Foto Crack Cloud te Best Kept Secret 2019 - vrijdag 31 mei Foto Crack Cloud te Best Kept Secret Festival - Zondag Foto Crack Cloud te London Calling 2022 #2 - Zaterdag
 
Bekijk alle 13 foto's van Crack Cloud

Gerelateerde festivals