concert: The Hunna in Bitterzoet (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Hunna
    The Hunna - 23/04 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
    © Eva Ruiten
  • The Hunna
    The Hunna - 23/04 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
    © Eva Ruiten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Hunna in Bitterzoet) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
24 MEI
THE HUNNA 20:30 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma The Hunna

EXTRA INFORMATIE

THE HUNNA is een indiepopband uit het Engelse Hertfordshire. Het viertal boekt sinds het uitbrengen van het debuutalbum in 2016 succes na succes. Ze scoorden grote radiohits met 'Bonfire', 'You & Me' en 'Never Enough'. Daarnaast verkopen ze grote zalen door heel Groot Britannië uit, zijn ze niet weg te denken van de festivals en is hun muziek vele miljoenen keren gestreamd. In het voorjaar van 2020 is het tijd voor de release van hun derde studioalbum, ‘I’d Rather Die Than Let You Out’. De nieuwe plaat bevat gastbijdragen van Blink 182-drummer Travis Barker en werd opgenomen met producers John Feldmann (Fever 333, Blink 182, Biffy Clyro) en Dan Lancaster (Bring Me The Horizon).

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van The Hunna

Foto The Hunna te The Hunna - 23/04 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto The Hunna te The Hunna - 23/04 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto The Hunna te The Hunna - 23/04 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto The Hunna te The Hunna - 23/04 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto The Hunna te The Hunna - 23/04 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto The Hunna te The Hunna - 23/04 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
 
Bekijk alle 12 foto's van The Hunna

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan