concert: LIFE (verplaatst) in ACU op VRIJDAG 22 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Life
    Paléo Festival 2019
    © Melanie Lemahieu
  • Life
    Paléo Festival 2019
    © Melanie Lemahieu


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (LIFE (verplaatst) in ACU) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
22 MEI
LIFE (VERPLAATST) 20:30 uur ACU, Utrecht (door: EKKO )
2020
Hoofdprogramma Life
Toegang 9 euro

EXTRA INFORMATIE

BRITSE PUNKZALVING IN TIJDEN VAN CONSTANTE MISÈRE.

In een tijd waarin in het Verenigd Koninkrijk in constante vlagen van chaos en verdeling verkeert - door het politieke satire The Thick Of It prachtig gevat als een omnishambles - zijn bands als LIFE een zalving, een uitlaatklep en een keiharde klap in het gezicht tegelijk. Tweede LIFE-plaat A Picture of Good Health is een middelvinger naar het establishment, hyperkapitalisme, de waan van social media en uh... bepaalde politieke beslissingen. Ongeslepen gitaarhooks tussen punk en garage in worden omhooggetild door gevat eigentijds sociaal commentaar, resulterend in een uitstekende sound die tóch weer heel anders is dan genregenoten IDLES en Shame. Nu komt het viertal uit Hull met een nieuwe tournee naar EKKO. Choose LIFE.

Foto's van Life

Foto Life te Paléo Festival 2019 Foto Life te Nouvelle Prague 2018 Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Paléo Festival 2019 Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Nouvelle Prague 2018
 
Bekijk alle 18 foto's van Life

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals