concert: Ravenna in TrompTheater op VRIJDAG 13 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ravenna in TrompTheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
13 MRT
RAVENNA 20:00 uur TrompTheater, Leeuwarden
2020
Hoofdprogramma Ravenna
Voorprogramma Age and Mistakes
Toegang €3,30

EXTRA INFORMATIE

Ravenna Punk Rock formatie:
Combineer Zwollenaren en Friezen met hun liefde voor punkrock en je krijgt RAVENNA.

Ravenna is pop-punk-rock met de krachtige stem van frontvrouw Heleen. Zij zingt over maatschappijkritische thema’s, persoonlijke struggles en haar werk op de spoedeisende hulp.

In 2016 maakte RAVENNA hun debuut met een EP: ‘Reload, Erase’ en in 2018 brachten ze hun album “Hearts Under Fire” uit. Beide platen zijn volledig door de band zelf geproduceerd en uitgebracht onder White Russian Records.

Zij hebben het podium gedeeld met bands als met o.a. H20, STAVAST en Tonight Alive.

RAVENNA staat garant voor een energieke live show waarbij ze altijd alles gegeven.

Zo kruipt Ravenna in je hoofd, om daar te blijven!

Age and Mistakes
is een punkrock band uit Leeuwarden. Met bandleden vanuit verschillende genres en disciplines geeft de band een persoonlijke touch binnen de Punk Rock.