concert: Future Old People Are Wizards / Jellephant & the Phantoms / Stella in Hedon (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Future Old People Are Wizards / Jellephant & the Phantoms / Stella in Hedon) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
28 MEI
FUTURE OLD PEOPLE ARE WIZARDS / JELLEPHANT & THE PHANTOMS / STELLA Kleine zaal, 20:30 uur Hedon, Zwolle
2020
Concert gratis
Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Paceshifters-frontman Seb Dokman host een avond in Poppodium Hedon onder de naam These Go To Eleven. Om de maand presenteert Dokman drie alternatieve rockacts in de kleine zaal van Hedon om zo het genre een podium te geven en meer onder de aandacht te brengen. Deze keer: Future Old People Are Wizards / Jellephant & The Phantoms / Stella