concert: Benee in Cinetol (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Benee in Cinetol) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
27 MEI
BENEE 20:30 uur Cinetol, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Benee
Concert uitverkocht
Benee in Cinetol is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
wo 27 mei
BENEE
Cinetol, Amsterdam
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

De jonge Nieuw-Zeelandse indiepopzangeres BENEE komt terug naar Nederland en geeft op woensdag 27 mei een concert in Cinetol. BENEE is het alter-ego van de vrolijke twintigjarige singer-songwriter Stella Bennett uit Auckland. Ze brak in 2018 in haar thuisland gigantisch door met de single ‘’Soaked’’: de track kwam op de nummer één-positie in de hitlijsten terecht en deed het ook goed in buurland Australië. Dat BENEE absoluut geen eendagsvlieg is, bewees ze met de release van haar nieuwe EP ‘’Stella & Steve’’ uit, waarop ze o.a. samenwerkt met Gus Dapperton én het feit dat ze in de top 10 ’’Hottest Artists of 2019’’ stond van het toonaangevende Australische radiostation Triple J, naast artiesten als Flume, Billie Eilish, Lime Cordiale en Mallrat.