concert: Lancey Foux in Lovelee op ZONDAG 10 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Lancey Foux
    Lowlands 2023 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Lancey Foux in Lovelee) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
10 MEI
LANCEY FOUX 18:30 uur Lovelee, Amsterdam (door: Melkweg )
2020
Hoofdprogramma Lancey Foux
Toegang € 14,95

EXTRA INFORMATIE

The unpredictable enigma Lancey Foux brengt zijn experimentele sound op 10 mei naar Amsterdam! Na het droppen van zijn eerste project “PINK” creëerde de London based artiest een loyale following door het vervagen van grenzen en genres in zijn muziek. Zijn nieuwste project “Foux or Friend” bevat features van o.a. Skepta, Chip & Kesh en bestaat uit een variatie van trap bangers, psychedelische grooves met autotune vocals & wavy synths. Als we UK artiest AJ Tracey mogen geloven is Lancey iemand om in de gaten te houden!

Foto's van Lancey Foux

Foto Lancey Foux te Lowlands 2023 - Zondag Foto Lancey Foux te Lowlands 2023 - Zondag Foto Lancey Foux te Lowlands 2023 - Zondag Foto Lancey Foux te Lowlands 2023 - Zondag
 
Bekijk alle 4 foto's van Lancey Foux