concert: TR/ST in TivoliVredenburg op WOENSDAG 10 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (TR/ST in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
10 JUN
TR/ST Pandora, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma TR/ST
Toegang € 19,35

EXTRA INFORMATIE

De Canadese elektronische formatie TR/ST (voorheen bekend als Trust) maakt duistere synthpop met industriële invloeden. Drijvende kracht achter TR/ST is producer Robert Alfons, die ook de Ian Curtis-achtige vocalen voor zijn rekening neemt. Zeldzaam in dit genre is dat Alfons de kunst verstaat om zijn muziek kil en warm tegelijk te laten klinken, zo ook op zijn laatste album The Destroyer, dat vorig jaar in twee delen verscheen. Niet voor niets, die splitsing, want de sound verschilt behoorlijk: op Part 1 is het darkwave dat de klok slaat, Part 2 is meer dreampop/ambient. Vertrouw op TR/ST!